SELKASPOR GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Süper Lig’in 24. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Göztepe Sk ile oynayacak olan Beton Adamlar, maç hazırlıklarını sürdürüyor.

SELKASPOR GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
19 Nisan 2018 Perşembe 10:33

Yapılan son antrenmanda başantrenör Haydar Eryılmaz gözetiminde çalışmalarına devam eden oyuncular, ısınma ve pas çalışmalarının ardından teknik ve taktik çalışmalar yaptı. Antrenman tam saha  çift kale maç ile sona erdi.

Diğer yandan, yarın sabah saatlerinde kamp için İzmir’e gidecek olan oyunculara Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kaya ve yönetim kurulu üyeleri motivasyon ziyaretinde bulundu. Antrenmana gelen yönetim kurulu üyeleri burada oyuncularla bir araya gelerek, zorlu karşılaşma öncesi başarı dileklerini iletti.

21 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’da başlayacak Selkaspor Göztepe karşılaşması İzmir Serdar Yereli Spor Spor Salonu’nda oynanacak.


Etiketler; #selkaspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.