Selkaspor'dan sporseverlere çağrı

Selkaspor'da Başkanı Mert Kaya, Göztepe ile oynanacak karşılaşmaya Eskişehirli sporseverlerden destek istedi.

Selkaspor'dan sporseverlere çağrı
07 Aralık 2017 Perşembe 16:13

Selkaspor'da Başkanı Mert Kaya düzenlediği basın toplantısında Eskişehirli sporseverlerden takıma destek istedi. Kaya, "Önümüzde iki zorlu maç var. Geçtiğimiz sene yaşadığımız şampiyonluk neticesinde Süper Lig'deyiz. Sezon başı bir hedef koyduk. Avrupa Kupalarında katılacak bir pozisyonda ligi tamamalamak istiyoruz. Mottomuz 'Avrupa Eskişehir'e gelecek. Geride kalan 10 haftada zorlu maçlar oynadık. Süper Lig iyi takımların bulunduğu bir lig. İlk 1-2 hafta bizim de hatalarımız oldu. Çok puan kayıplarımız oldu. Evimizde Beykoz karşısında kaybedilen puan sonrası biraz daha da takım olduk. Son 3 haftada içerde ve dışarda kazandık. Ligde ikinci sıradayız. Bu durum koyduğumuz hedefleri karşılıyor. Hafta sonu Göztepe ile maçımız var. Köklü bir kulüp. Taraftarı olan bir kulüp. Taraftarımıza destek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Onlar yanınmızdayken daha güçlü oluyoruz. Onlara sesleniyorum Beton Adamları yalnız bırakmasına. Göztepe maçından sonra Beşiktaş deplasmanı var. Beşiktaş'a karşı da elimizden geleni yapıp puan veya puanlarla döneceğiz. İnşallah herşey düşündüğümüz gibi olur."dedi.

 

Osman Özoğlu ise, sezon başından beri zorlu bir Lig'de olduklarını belirterek, "İlk 3'teki yerimizi daima korumak istiyoruz. Yönetimimize teşekkür ediyoruz. Gelirler azalmasına rağmen maddi sorunlar yaşanmadı. Bu bizi daha da motivasyon ediyor. 7-8 tane yeni transferin bir arada olması nedeniyle sezon başı takım olamamıştık Ama son zamanlarda bunu da başardık. Son iki deplasmanı kayıpsız atlatmak önemliydi. Göztepe'yi de yenip ilk 3'teki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Eskişehir halkı bizi yalnız bırakmasın. Taraftarımıza şimdiden teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.