SELKASPOR AVRUPA YOLUNDAKİ EN ÖNEMLİ MAÇLARINDAN BİRİNE ÇIKIYOR

Beton Adamlar “Avrupa Eskişehir’e gelecek” hedefiyle başladıkları 2017-2018 Erkekler Hentbol Süper Ligi’ndeki en zorlu virajına geldi. Kıyasıya bir rekabet içinde geçen sezonda şuanda ligde 3. Sırada bulunan Mavi beyazlılar, 2. Sıradaki rakibi Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u Pazar günü saat 14:00’da Porsuk Spor Salonu’nda ağırlayacak.

SELKASPOR AVRUPA YOLUNDAKİ EN ÖNEMLİ MAÇLARINDAN BİRİNE ÇIKIYOR
22 Şubat 2018 Perşembe 12:55

Selkaspor Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Ankara’da kaybedilen 1 puanın ardından oyuncuları tam konsantrasyonla önlerindeki maça motive etmeye çalışıyor. Özoğlu bu haftaki çalışmalarda; yoğun antrenman programının yanı sıra rakip analizi için oyuncularına rakibinin maçlarını izleterek hangi konularda dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Ayrıca Özoğlu; Beton Adamların mutlak galibiyet parolasıyla çıkacakları bu önemli maçta en büyük desteklerinin taraftarı olacağını dile getirerek; tüm Eskişehirlileri maça davet etti.

Diğer yandan; maçlarında çekilişle çeşitli hediyeler veren Selkaspor’da bu hafta gelenlere ücretsiz dil kursu hediye edecek. Amerikan Kültür Dil Kursları ile anlaşma sağlayan Yönetim; 2 kişiye 1’er kurluk istedikleri dilde eğitimin yanı sıra, 3 kişiye ücretsiz 6 aylık konuşma kulübü, 3 kişiye ise %50 indirimle dil eğitimi hediye edecek. Çekiliş biletleri maça girişte kurulan stantlardan ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Beton Adamların BB Ankaraspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma Pazar günü saat 14:00’da Kanal 26’dan canlı yayınla, 19:30’da ise S Sport ekranlarından tekrarıyla izleyiciyle buluşacak.

PUAN DURUMU;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.