Şehrin şampiyon çocukları ödüllendirildi

Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Şehrin Şampiyon Çocukları gecesinin üçüncüsü Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Şehrin şampiyon çocukları ödüllendirildi
10 Haziran 2018 Pazar 14:22

230 ulusal ve uluslar arası alanda başarılı olmuş sporcu öğrencilere ödülleri takdim edildi. Odunpazarı Kent Konseyi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Spor Meclis Başkanı Nilüfer Kurumehmetoğlu yaparak bu özel geceye iştirak edenlere teşekkür ederek, ödül gecesinin her geçen yıl daha da güçlü bir şekilde gerçekleşmeis için çalışacaklarını söyledi. Başarılı olan Otizmli çocuklara özel ödül verilirken, Eskişehirsporlu eski futbolcu Dorukhan Toköz'de geceye renk kattı. Odunpazarı Kent Konseyi başkanı İsmail Kumru yine tesis sıkıntısına dikkat çekerek, "Yeni stadyum da yapılan çalışmalara servis sıkıntısı yaşayan sporcular var. Bizler sadece tesis yapmak ile yükümlü olmamalı, ulaşımıda sağlamalıyız. Çocuklarımızı kahvehanelerden kurtararak spora, bilime ve ilime yönlendirmeliyiz. Bu geceyi düzenlememizde katkıları bulunan Odunpazarı Belediyesi'nin yanı sıra Sablon sahiplerine ve Eskişehir Çanta'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ödül töreninde Eskişehir CHP Milletvekili Utku Çakırözer, TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehir Büyükşehir Spor Daire Başkanı Neşet Arduç, Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Dilaver Atay ve eski milli atlet Şükrü Saban sporculara ödül verdi...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.