ŞEHİR YARIN SİYAH KIRMIZI

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor'un kuruluş yıldönümü olan 19 Haziran'da kentteki tüm vatandaşların siyah kırmızı giyinmesini istedi. Diri, "19 Haziran Pazartesi günü tüm taraftarımızı ve halkımızı Eskişehirspor forması tişörtü şapkası vs. siyah kırmızı giymeye ve öyle dolaşmaya davet ediyoruz."dedi.

ŞEHİR YARIN SİYAH KIRMIZI
18 Haziran 2017 Pazar 15:09

1965 yılında kurucu başkan Aziz Bolel'in "Eskişehir'de bir fabrika kurar gibi Eskişehirspor'u kuracağız" sözlerinin ardından kurulan ve kısa zamanda kazandığı başarılarla tüm Anadolu insanının gönlünde taht kuran Eskişehirspor 52'nci kuruluş yıldönümü kutluyor.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri de her yıl yapılan kutlamaların Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle 1 Temmuz'da yapılacağını duyurdu. Diri, " Bu sene Ramazan ayına gelmesi sebebiyle 52. yılını 1 Temmuz 20:00'da Adalar Migros önünde kutlayacağız. Gerçi ne kadar kutlama olur onu zaman gösterecek. Şu an için şehrimizi yönetenler tarafından kaderine terk edilen Eskişehirsporumuzun yarın Mali genel kurulu var. Şehrimizin seçilmiş atanmış ve iş adamlarımızı bekliyoruz." dedi.

Diri,
kuruluş günü herkesin siyah kırmızı giyinmesini isteyerek, "19 Haziran Pazartesi günü tüm taraftarımızı ve halkımızı Eskişehirspor forması tişörtü şapkası vs. siyah kırmızı giymeye ve öyle dolaşmaya davet ediyoruz. Eşimize dostumuza haber verelim tüm şehir olarak siyah kırmızı olalım." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.