ŞEHİR, DURUMUN CİDDİYETİNİ HALA ANLAYAMADI

Yaşanan sessizliğin şehir için üzücü olduğunu belirten Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Bu sessizlik şehre yakışmıyor. Bir an önce harekete geçilmeli” dedi.

ŞEHİR, DURUMUN CİDDİYETİNİ HALA ANLAYAMADI
28 Haziran 2017 Çarşamba 15:48


Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Şehri harekete geçirmek için her şeyi anlattım. Gelinen noktada yaşanan sessizliği anlamlandırmak mümkün değil. 1 Temmuz’da Eskişehirspor’un kaderi çizilecek. Ben, sen veya o’nun tek başına altından kalkabileceği bir yük değil. Şehir, Eskişehirspor için bir kez daha birleşmek zorunda. Eskişehirspor’un, Eskişehir için ne anlam ifade ettiğini bilen herkesin bu birliktelik için canla başla çalışması gerekirken mevcut durum maalesef bu durumun tersi olduğunu bir şehir üzülerek izliyor.” dedi.  
 
Ciddiyetin farkında değiliz

Bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini belirten Başkan Ünal, “Şehre umut verecek sözleri mevcut görüntü içinde sarf etmek çok zor. Şehrin henüz durumun ciddiyetinin farkına vardığını düşünmüyorum. 1 Temmuz’da yapılacak kongrede konuşmaların çözüm üretmeyeceği bir noktadayız. Şayet bu sessizlik devam ederse şahsım adına yapacağım çok fazla bir şey yok. Yönetime talip olan arkadaşlar çıkarsa onlar için de elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyorum. İsimlerin çok üstünde kişilerin çok üstünde bir durum ile karşı karşıyayız” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet şahin - 7 yıl önce
madem ki şehrin ileri gelenleri ile özellikle sanayici kesimin sessizliğine bir iki istisna top yekün cevap verip tüm eskişehir ürünlerini almayarak protesto edelim.