SARIÇOBAN: SAYIN BİRSEN BU TAKIMIN BİR DEPLASMANINI KARŞILA

Tecrübeli spor Muhabiri Ali İhsan Sarıçoban’dan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’e destek çağrısı.

SARIÇOBAN: SAYIN BİRSEN BU TAKIMIN BİR DEPLASMANINI KARŞILA
14 Şubat 2018 Çarşamba 15:47

Kanal 26’da Muharrem Esen’in sunduğu Günlük Programına Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan ile birlikte konuk olan Sakarya Gazetesi Spor Muhabiri Ali İhsan Sarıçoban, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’e seslendi.

Şehir dinamiklerinin Eskişehirspor’a destek çıkmak zorunda olduğunu belirten tecrübeli gazeteci Sarıçoban, Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen’e seslenerek, “Sayın Birsen geçmişte yöneticilik yaptı. Sayın Birsen’in bu kulübe destek çıkması gerekiyor. Sayın Birsen bu kulübün bir deplasmanını karşıla. “Karşılamalı” demiyorum “karşıla” diyorum. Karşılaması gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.