SARAR'IN BİR EMİR'İ VAR

Eskişehirspor'da ikinci kez ertelenen Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık için Emir Sarar'ın çalışma yaptığı öğrenildi.

SARAR'IN BİR EMİR'İ VAR
03 Aralık 2017 Pazar 14:01

Eskişehirspor'da başkan ve Yönetim Kurulu krizi devam ediyor. İlk olarak 22 Kasım'da yapılan ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 29 Kasım'a ertelenen Olanüstü Genel Kurul'da bütün eski başkanlar bir araya gelmesine rağmen yeni bir başkan ve yönetim kurulu listesi oluşmadı. Yapılan Genel Kurul'da mevcut başkan Sinan Özeçoğlu bir daha aday olmayacağını belirterek eski başkan ve yönetimlerinin Eskişehirspor'a yaptıklarını sıraladı. Daha sonra kürsüye çıkan eski Başkan Halil Ünal, kendi dönemine ilişkin açıklamalarının ardından Sinan Özeçoğlu'nun başkanlığa devam etmesini ve herkesin destek olması gerektiğini söyledi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Eski yöneticilerden Ali Eldem'in talebi üzerine eski başkanlar 15 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı Çarşamba gününe ertelendi.

Eski başkanlar olağanüstü kongre sonrası da yeniden bir araya geldi. Ancak o toplantıdan da bir sonuç çıkmadı. Mevcut başkan Sinan Özeçoğlu'nun başkanlığa devam etmek istememesi üzerine Çarşamba günü 3'üncü kez yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da kimin başkan olacağı merak konusu oldu.

Öte yandan, Sarar Şirketler Grubu'nun Avrupa sorumlusu Emir Sarar'ın Çarşamba günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul için başkanlığa aday olacağı iddia edildi. Şuan liste hazırlıkları yaptığı belirtilen Sarar'ın Eskişehirspor için gerekli olan maddi kaynak için çalışmalara başladığı belirtildi.

Emir Sarar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat - 6 yıl önce
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşAllah Allah utandırmasın camiamızda böyle kendine güvenen genç girişimci insanlara ihtiyacımız vardı helal olsun emir beyi tebrik ederim.
Avatar
Omer oskan - 6 yıl önce
Tebrik ederim insAllah guzel bir ekip olsuturuda basarir eminim sehirin cocugu nede olsa sevindiri bir haber