ŞAMPİYONLUK SIRASI FUTBOLDA

Eskişehir Basket’in Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu yarın yapılacak olan kongrede Eskişehirspor kulübünün yeni başkanı olacak. Eskişehir Basket resmi twitter ve facebook sayfaları “Sinan Özeçoğlu başkan Es Es şampiyon” açıklamasını yaptı.

ŞAMPİYONLUK SIRASI FUTBOLDA
12 Temmuz 2017 Çarşamba 13:18

2 yıldır Eskişehir Basket’in kulüp başkanlığını yapan Sinan Özeçoğlu, Eskişehir’e basketbolu sevdiren adam olarak tanındı. Kurduğu müthiş kadro ile Eskişehir Basket’i Süper Lig’e çıkartan Özeçoğlu spor camiasının takdirini topladı. Özeçoğlu’nun adı başarılarından dolayı Eskişehirspor Kulüp Başkanlığı için geçmeye başladı. Yapılan görüşmelerin ardından Sinan Özeçoğlu’nun Eskişehirspor başkan adayı olacağı gündeme bomba gibi düştü.

Twitter ve Facebook’tan duyuruldu

Özeçoğlu’nun başkan adayı olmasının ardından Eskişehir Basket kulübü resmi twitter ve facebook hesaplarından açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Sinan Özeçoğlu Başkan Es Es Şampiyon! Kulüp Başkanımız Sinan Özeçoğlu, 13 Temmuz'da Eskişehirspor'umuzun yeni başkanı olacaktır!” ifadelerine yer verdi. Bu açıklamada basketbol camiasında da büyük yankı uyandırdı.

Basketbolseverler merak ediyor

Birçok basketbolseverin şimdi ise Eskişehir Basket’e neler olacağını merak ediyor. Başkan Sinan Özeçoğlu Eskişehir Basket Kulübü’nün başkanlığını devam ettirecek. Özeçoğlu’nun potada Eskişehir’i temsil edecek olan Eskişehir Basket’in için yine iyi bir kadro kuracağı belirtiliyor. Ayrıca Özeçoğlu bir yanda da basketbol ekibine yapılacak yeni transfer için yoğun bir mesai harcıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.