ŞAMPİYONLUK BOYNUMUZUN BORCU

Play-off’dan da olsa süper lige çıkacaklarını söyleyen Eskişehirspor başkanı Halil Ünal “Şampiyonluk boynumuzun borcu” dedi.

ŞAMPİYONLUK BOYNUMUZUN BORCU
22 Mayıs 2017 Pazartesi 11:21

34 hafta sonunda en büyük hedefi olan ilk ikiye giremeyen ve şampiyonluk umutlarını play-off’lara taşıyan Eskişehirspor’da yönetimin takıma inancı tam.

İstikbal Gazetesi'ne konuşan Başkan Halil Ünal,ilk ikiye giremedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Ünal “Sezon başından bu yana ilk iki hedefi ile yola çıktık. Ve direk süper lige çıkmayı çok istiyorduk ama olmadı.  Ama hedefimizden asla şaşmadık”diye konuştu.

Taraftara şampiyonluk sözü verdiğini belirten Ünal, “Taraftarın isteği ve çağrısı ile yeniden başkan oldum. Ve gelirken de onlara şampiyonluk sözü verdim. Taraftara verdiğimiz sözü de tutacağım, şampiyonluk boynumuzun borcu. Play-off’un en iddialı takımı Eskişehirspor’dur. Önce Giresun’u eleyip finalde de hiç fark etmez kim çıkarsa çıksın, müthiş taraftarımızın desteği ile kazanıp, şampiyon olacağız. Başka da çaremiz yok” dedi. 

Teknik kadro ve oyuncular için de konuşan başkan Ünal “Bu saatten sonra herkes her şeyin farkında. Gerek Denizli hocam, gerekse oyuncular ile sürekli konuşuyorum. Onlarda şampiyonluğa inanmış durumda. Belki geç olacak ama biz bu işi başaracağız” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.