Sahada berabere kalabiliriz ama tribünde asla....

On binlerce Eskişehirsporlu taraftarın tribündeki coşkusuna sahada verdikleri mücadele ile karşılık veren Genç Şimşekler ligin güçlü ekiplerinden Gazişehir karşısında 1 puan çıkarırken, 3 puanı kaçıran taraf oldu. Eskişehirspor:0 Gazişehir:0

Sahada berabere kalabiliriz ama tribünde asla....
23 Eylül 2018 Pazar 18:24

Ligin altıncı haftasında Gazişehir’i konuk eden Kırmızı Şimşekler, taraftarının da desteğini arkasına alarak, sahaya yansıttığı muhteşem futbol ile dudak ısırttı. Genç futbolcular güçlü rakibi karşısında maçın hem ilk yarısında hem de ikinci yarısında oldukça cesur bir futbol ortaya koydu. Orta sahda Mehmet Özcan yükselen performansını perçimlerken, Eskişehirspor’un girdiği pozisyonlarda yine tecrübesizlik başrol oynadı. Zorlu 90 dakikada hanesine 1 puan yazdıran Kırmızı Şimşekler puanını 5’e çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.