Sağlık çalışanlarından ES ES’e destek

Sağlık- Sen Eskişehir Şubesi, Eskişehirspor İcra Kurulu tarafıdan başlatılan ‘Eskişehirspor’a destek ol’ mobil destek projesine sms atarak destek oldu.

Sağlık çalışanlarından  ES ES’e destek
21 Kasım 2018 Çarşamba 12:26

Eskişehirspor’a bir destek de sağlık çalışanlarından geldi. Eskişehirspor’a maddi destekte bulunmak isteyen  Sağlık-Sen üyeleri, Eskişehir İcra Kurulu tarafından başlatılan sms kampanyasına mesaj atarak destek verdi. Sendika binasında sağlık çalışanları tarafından atılan toplu sms etkinliğine Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’da katıldı. 

Sendika Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, tarihinde birçok ilke imza atan Eskişehirspor’un sıkıntılı günler geçirdiğini belirtti. Sendika olarak  birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ifade eden Köksal, “ Eskişehirspor İcra kurulunun başlatmış olduğu 7979 SMS kampanyasına Eskişehir’in en büyük STK'sı olarak bizlerde teşkilatımız ile destek veriyor ve kıymetli basın mensupları aracılıyla Eskişehir halkıyla paylaşmak isteriz” dedi.

Nasıl destek olabilirim?

ESES yaz 7979'a gönder

Gelen Onay mesajına EVET yaz

Aylık 10 lira Destek Ol!

ESES20 yaz gönder. Aylık 20 lira

ESES30 yaz gönder. Aylık 30 lira

ESES40 yaz gönder. Aylık 40 lira

ESES50 yaz gönder. Aylık 50 lira

ESES60 yaz gönder. Aylık 60 lira

ESES70 yaz gönder. Aylık 70 lira

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.