SAATLER GALİBİYETE AYARLANMIŞTI AMA…

Futbol şehri Eskişehir’de milli heyecan tavan yaptı. Saatler galibiyete ayarlanmıştı, ama 3-0’lık milli hezimet yaşandı.

SAATLER GALİBİYETE AYARLANMIŞTI AMA…
06 Ekim 2017 Cuma 23:33

Şehir dışından 10 bin futbol severlerin geldiği, Eskişehirli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği İzlanda maçı büyük bir hayal kırklığı ile noktalandı. Konuk ekip İzlanda 32. dakikada Gudmudsson'un attığı golle maçta 1-0 öne geçti. İzlanda 39. dakikada Bjarnason'un attığı golle maçta farkı 2'ye çıkardı. 49. dakikada Arnason'un attığı golle skoru 3-0 yaptı.  Maç bu skor ile tamamlandı. Türkiye :0 İzlanda:3

BİLETLER KARA BORSAYA DÜŞTÜ

Maç günü biletler tükenirken, İstanbul'dan gelen hızlı tren ve otellerde full çekti. Maç biletleri karaborsaya düşerken 15 TL'den satışa çıkan kale arkası biletleri 10 katına 150 TL'ye satıldı.

ARDA 100’ÜNCÜ MAÇINDA

Milli futbolcu Arda Turan'a, Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak müsabaka öncesinde 100. milli maçı dolayısıyla plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.