RAKİP ELAZIĞSPOR HEDEF 3 PUAN

Eskişehirspor kendi sahasında Elazığspor ile karşılaşacak. Eskişehirspor’un seyircisinden mahrum oynayacağı karşılaşma 19.45’te başlayacak.

RAKİP ELAZIĞSPOR HEDEF 3 PUAN
19 Ağustos 2017 Cumartesi 15:33

Sezona deplasmanda oynadığı İstanbulspor ile karşılaşması ile başlayan Eskişehirspor bu karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın bu karşılaşma ardından bugün oynanacak zorlu maçta en az 3 futbolcu da değişikliğe gideceğini belirtti. Eskişehirspor’un önemli futbolcularından Erkan Zengin’in zorlu karşılaşmada sakatlığı nedeniyle görev alamayacağı öğrenildi.

Elazığspor cephesi

Sezona Altınorduspor’u konuk ederek başlayan Elazığspor bu karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Oldukça tecrübeli bir kadroya sahip olan Elazığspor’da Serkan Kurtuluş geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle görev alamayacak.

İki takım arasında oynanan maçlar

Eskişehirspor ile Elazığspor tarihleri boyunca 12. kez karşı karşıya gelirken bu karşılaşmalardan Eskişehişrspor 7 galibiyet çıkarmayı başardı. Elazığspor2un ise galibiyet sayısı 2’de kaldı. Kırmızı şimşekler kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda rakibine galibiyet şansı tanımadı. Eskişehirspor sahasında oynanan 6 karşılaşmada Eskişehirspor 5 galibiyet alırken 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.