RAKAMLARIN DİLİYLE ANKARAGÜCÜ ESKİŞEHİRSPOR

Ligin 28 haftasında Pazar günü saat 18.00’da Ankaragücü ile karşılaşacak olan Eskişehirspor’da tek hedef galibiyet.

RAKAMLARIN DİLİYLE ANKARAGÜCÜ ESKİŞEHİRSPOR
17 Mart 2018 Cumartesi 17:56

48. randevu

Eskişehirspor ile Ankaragücü Pazar günü oynanacak karşılaşma ile 48. Maçına çıkacak. Tarihi rekabette geride kalan 47 karşılaşmada Eskişehirspor 15 galibiyet alırken, Ankaragücü ise 16 karşılaşmada sahadan üstün olarak ayrılan taraf oldu. 16 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı.

Ankara’da oynanan maçlar

Ankaragücü’nün ev sahipliği yaptığı karşılaşmalarda ise Eskişehirspor sahadan 6 kez galibiyet ile ayrılırken Ankaragücü ise 9 kez sahadan üstün olarak ayrılan taraf oldu. 6 Karşılaşmada ise taraflar bir birine üstünlük sağlayamadı.

Ankaragücü Süper Lig’i hedefliyor

Ligde oynadığı 27 karşılaşmadan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Ankara ekibi topladığı 49 puan ile 3. sırada yer alıyor. Kendi evinde oynadığı 13 karşılaşmada 8 galibiyet alan Ankaragücü 3 kez de rakiplerine boyun eğdi. Ankaragücü son iki haftada Adanaspor’u kendi evinde, İstanbulspor’u ise deplasmanda 2-1’lik skorlarla geçti.

Es Es sıçrama yapmak istiyor

27 karşılaşmada 9 galibiyet alan Kırmızı Şimşekler 11 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğdi. Dışarda oynadığı 13 maçın beşinde galibiyet alan Kırmızı Şimşekler 5 de mağlubiyet aldı.  

Ligin ilk yarısı ne olmuştu?

Ligin ilk yarısında oynana karşılaşmada Eskişehirspor rakibi Ankaragücü’ne 3-1’lik skor ile boyun eğerken Eskişehirspor’un tek golünü Hasan Hüseyin Acar kaydetmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.