Potanın Şimşekleri'nin rakibi Sakarya

Potanın Şimşekleri Final-Four 3’üncü maçında bugün saat 15.00’de Sakarya BŞB’nin konuğu olacak. Siyah-Kırmızılı temsilcimiz zorlu maçta galibiyet arayacak.

Potanın Şimşekleri'nin rakibi Sakarya
19 Mayıs 2017 Cuma 14:37

Final-Grubu’nun ilk maçında Eskişehir’de Acıbadem Üniversitesi’ni 85-81 yenen Dev Adamlar, ikinci maçta Bursa’da parkeye çıkmıştı. Bursaspor Durmazlar’ı 81-74 mağlup eden Nesine.com Eskişehir Basket, 2’de 2 yaparak şampiyonluk için ciddi bir avantaj yakaladı. Temsilcimiz grubun üçüncü maçında bugün saat 15.00’de Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak.

Dev Adamlar, bugün Final-Grubundaki en zor deplasmanına çıkacak. Nesine.com Eskişehir Basket ile birlikte şampiyonluğun favorisi olan Sakarya ekibi evinde oldukça etkili. Amerikalı Koç Brad Greenberg yönetimindeki Potanın Şimşekleri, rakibini devirerek ligi lider bitirmek için büyük avantaj yakalamak istiyor. Greenberg, Bursa maçının hemen ardından tempoyu bir an olsun düşürmeyip takımı zorlu maça hazırladı.

Bu sezon 4’üncü randevu

Sakarya BŞB ile Nesine.com Eskişehir Basket bu sezon 3 kez karşı karşıya geldi. İki maç normal sezonda 1 maç ise Federasyon Kupası’nda oynandı. Ligde Sakarya’daki maçı temsilcimiz 86-67 kaybetti. Ligin ikinci yarısında Eskişehir’de oynanan maçı ise Siyah-Kırmızılı temsilcimiz 73-68 kazanmayı bildi. Federasyon Kupası Yarı Finalinde karşı karşıya gelen iki ekibin zorlu mücadelesini 93-88’lik skorla Nesine.com Eskişehir Basket kazandı.

Deneyimli kadroları var

Sakarya BŞB Basketbol’da oldukça zorlu oyuncular bulunuyor. 40 maçta süre alan Hakan Yapar 467 sayıyla takımının en etkili silahlarından biri. Öte yandan Pınar Karşıyaka, Efes, Galatasaray gibi takımlarda oynayan ve bu sezon Sakarya formasıyla 466 sayı kaydeden Kerem Gönlüm de önlem alınması gereken oyuncuların başında geliyor.

Maç TRT Spor’da

Final-Four 3’üncü maçında Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi-Nesine.com Eskişehir Basket karşılaşması bugün saat 15.00’den itibaren TRT Spor ‘dan canlı yayınlanacak.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.