POTANIN ŞİMŞEKLERİ İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket 15 Ağustos’ta hazırlıklarına başlayacak. Siyah Kırmızılı ekip sezon öncesi yoğun bir kamp dönemi geçirecek.

POTANIN ŞİMŞEKLERİ İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI
07 Ağustos 2017 Pazartesi 16:12

Bu sezon Süper Lig’de boy gösterecek olan temsilcimiz Eskişehir Basket yeni sezon hazırlıklarına 15 Ağustos’ta başlayacak. Siyah Kırmızılı ekip 14 Ağustos’ta Eskişehir’e gelecek ve bir tanışma toplantısı gerçekleştirilecek. Bir gün sonra yani ise Dev Adamlar Anadolu Üniversitesi’nde top başı yapacak. Siyah Kırmızılı ekip 17 Ağustos’a kadar Eskişehir’de çalışacak.

Uşakla hazırlık maçı

Potanın Şimşekleri 18 Ağustos’ta ise Antalya’da gidecek ve kampa girecek. 26 Ağustos’a kadar burada çalışacak olan Siyah Kırmızılı temsilcimiz 26 Ağustos’ta Süper Lig ekibi Muratbey Uşak Sportif ile bir hazırlık maçı yapacak. İlk hazırlık maçına çıkacak olan Eskişehir Basket bu maçın ardından şehre dönerek burada bir kamp dönemi daha geçirecek. Potanın Şimşekleri son olarak eylül ayında Antalya’da özel bir turnuvaya katılacak.

 

Avrupa dördüncüsü oldular

Slovakya’da düzenlenen 2017 U-18 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın üçüncülük-dördüncülük maçında Türkiye ile Litvanya karşı karşıya geldi. Normal süresi 84-84 sona eren mücadeleyi uzatma periyotunda 88-97 kaybeden Genç Milli Takım, turnuvayı Avrupa 4.'sü olarak tamamladı. Türk basketbolcuların bu turnuvada gösterdiği başarılı performans, basketbolseverlerin takdirini topladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.