Potanın Şimşekleri Darüşşafaka’yı geçemedi

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Eskişehir Basket, Antalya Gloria Sports Arena’da Darüşşafaka ile hazırlık maçı yaptı. Temsilcimiz rakibini durdurmayı başaramayınca karşılaşmadan 78-60’lık skorla mağlup ayrıldı.

Potanın Şimşekleri Darüşşafaka’yı geçemedi
13 Eylül 2017 Çarşamba 09:52


Eskişehir Basket Darüşşafaka karısında oyuna Berkay Candan, Caner Erdeniz, Buğrahan Tuncer, Jeff Ayres ve E.J. Rowland ilk 5’i ile başladı. Hava atışını alan Darüşşafaka top kaybı yapınca hücum Eskişehir Basket’e geçti. Başarılı oyuncu E.J Rowland ise maçın ilk sayısını kaydederek skoru 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda Eskişehir Basket duran toplarla sayı bulsa da hücum ve savunmada başarılı olamayınca fark 11 sayıya kadar çıktı. Rakip takım Darüşşafaka 1. çeyreği 21-13’lük skorla önde tamamladı.

Zorlu periyot oldu

İkinci çeyreğe iyi başlayan Dev Adamlar farkı eritmeyi başardı. Art arda bulunan sayılarla temsilcimiz skoru 18-21’e getirdi. Ancak temsilcimiz periyot içerisinde aynı başarıyı gösteremeyince Yeşil-Beyazlı ekip farkı yine çift hanelere çıkarttı. Jeff Ayres’in dış atışlarıyla oyuna ortak olmaya çalışan Eskişehir Basket ilk yarıyı 32-38 geride tamamladı. Karşılaşmanın 3. çeyreğinde ipleri elinden bırakmayan Darüşşafaka karşısında temsilcimiz sayı üretmekte bir hayli zorlandı ve son çeyreğe 60-45 geride gitti.

İpleri elimize alamadık

Karşılaşmanın son periyoduna 15 sayı geride başlayan Potanın Şimşekleri, ipleri eline geçirmeyi bir türlü başaramadı. Her ne kadar temsilcimiz hücumda iyi oyun sergileyerek rakip potaya gitmeyi başarsa da savunmada aynı başarı gelmeyince Darüşşafaka sayı bulmakta zorlanmadı. Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, hazırlık maçında Darüşşafaka’ya 60-78’lik skorla mağlup oldu. Öte yandan yıldız oyuncular Sean Marshall ile Josh Duncan Darüşşafaka karşısında süre almadı.

Bugünkü rakip Zenit Saint Petersburg

Darüşşafaka ile Antalya Gloria Sports Arena’da mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Basket, bugün ise Zenit Saint Petersburg ile hazırlık maçı yapacak. Koç Josep Maria Berrocal’in öğrencileri Zenit Saint Petersburg’u devirerek Eskişehir’e dönmeyi istiyorlar. Darüşşafaka maçında süre almayan Sean Marshall ile Josh Duncan’ın Saint Petersburg karşısında parkeye çıkması bekleniyor. Eskişehir Basket- Zenit Saint Petersburg maçı saat 16.00’da başlayacak.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.