Potada rakip Giresun

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Basket bugün ligin 26’ncı haftasında Yeşilgiresun’u konuk edecek. Kritik mücadele saat 13.00’de başlayacak.

Potada rakip Giresun
20 Nisan 2018 Cuma 14:32

Ligde art arda üç galibiyet almayı başaran Eskişehir Basket gözünü dördüncü galibiyete çevirdi. Play-Off iddiasını sürdüren Kırmızı Siyahlı ekip bugün çok kritik bir maça çıkacak. Potanın Şimşekleri sahasında küme düşme hattından kurtulmak isteyen Yeşilgiresun’u konuk edecek. Kritik mücadele saat 13.00’de başlayacak ve beINSports3 kanalından yayınlanacak.

Giresun alt sıralarda

Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmada temsilcimiz galibiyet hedefliyor. Rakip Yeşilgiresun ise küme düşme potasında yer alıyor. İki haftadır galibiyet hasreti çeken Yeşil Giresunspor 8 galibiyet 17 mağlubiyetle ligin 14’üncü sırasında yer alıyor. Yeşilgiresun ekibi hafta içi yaptığı açıklamada bu maça galibiyet için geleceklerini söyledi.

İlk maçta yenmiştik

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugün Yeşilgiresun’u konuk edecek olan Eskişehir Basket rakibi ile sezonun ilk maçında karşı karşıya gelmiş ve maçtan 87-79’luk skorla galip ayrılmayı başarmıştı. Temsilcimiz aynı tarifeyi bugünde uygulamak istiyor. Taraftarının desteğini arkasına almayı hedefleyen Eskişehir Basket, Play-Off yolunda çok önemli bir adım atmayı arzuluyor.

Maç saati belli olacak

Bugün Yeşilgiresun’u sahasında konuk edecek olan temsilcimiz Eskişehir Basket’te tek eksik E.J Rowland gibi duruyor. Yaklaşık 2 aydır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Amerikalı oyuncu bugünkü karşılaşmada oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Temsilcimizde diğer tüm oyuncular ise kadroda yer alacak.  

Bilet satışı sürüyor

Bugün saat 13.00'de Yeşilgiresun Belediyespor'u Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'nda konuk edecek Eskişehir Basket’in en büyük gücü yine taraftarı olacak. Zorlu maçın biletlerin satışı devam ediyor. Biletler, biletix.com adresinden ve Kanatlı AVM biletix gişesinden satılıyor. Bilet fiyatları şu şekilde; Tam 15, Öğrenci 7,5. Ayrıca 10 yaşından küçük ve engelli taraftarlar ise maçı ücretsiz takip edebilecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.