PİNTO SORUNU AŞILDI MI?

Eskişehirspor'a 15 Nisan 2018 tarihli kesinleşmiş bir borç kağıdı gelmiş ve bu borç 18 Nisan günü mesai saatine kadar ödenmezse -6 puan silme cezası uygulanmaya koyulacaktı.

PİNTO SORUNU AŞILDI MI?
19 Nisan 2019 Cuma 09:46

Eskişehirspor'a 15 Nisan 2018 tarihli kesinleşmiş bir borç kağıdı gelmiş ve bu borç 18 Nisan günü mesai saatine kadar ödenmezse -6 puan silme cezası uygulanmaya koyulacaktı. Eskişehirspor yönetimi 500 bin Euro'luk bu borç için Pinto ile görüşmeye çalışsada olumlu sonuç alamamıştı. Sürpriz bir gelişme yaşandı ve Eskişehirspor taraftarı bir menajer sayesinde bu sorun sezon sonuna kadar ertelendi. Onur Sülük isimli bu menajer Pinto ve ailesi ile görüşerek Şilili oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek'te Onur Sülük'e bu desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.