PEK ÇOK KULÜBÜN TRANSFER LİSTESİNDEYDİ

Eskişehirspor’un sözleşmesini uzatarak kadrosunda tuttuğu Hasan Ayaroğlu, bu sezon sürpriz yapması beklenen isimler arasında yer alıyor.

PEK ÇOK KULÜBÜN TRANSFER LİSTESİNDEYDİ
21 Temmuz 2017 Cuma 14:48

2011-2012 sezonunda Ankaragücü kulübü ile profesyonel futbol hayatına başlayan Hasan Ayaroğlu teknik kapasitesi ile dikkat çeken ve gelecek için umut eden futbolcu olarak pek çok kulübün dikkatini çekti. 2015-2016 sezonunda Ankaragücü’nde Eskişehirspor’a gelen Hasan Ayaroğlu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye Spor Toto 2. Lig takımlarından Kastamonu 1966 takımında forma giydi. Kastamonu forması ile çıktığı 36 karşılaşmada 10 gole imza atan Hasan ile Eskişehirspor ile 4 yıllık sözleşmeye imza atarken, Eskişehirspor camiasında beklentileri de bir hayli yükseltti.
ÖZELİKLERİ;
1995 doğumlu olan futbolcu çok iyi kullandığı sol ayağı ile dikkat çekiyor. Sağ ve sol kanatta ve forvet arkasında görev alan Hasan Ayaroğlu fiziki olarak istenilen güce ulaşması halinde adından söz ettireceğe benziyor. 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.