Özer:Her inişin bir çıkışı var

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Cumartesi günü 16:30'da evinde Giresunspor'u ağırlayacak olan Eskişehirspor, çalışmalarına bugün yapılan teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti.

Özer:Her inişin bir çıkışı var
05 Mart 2020 Perşembe 15:55

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde saat 15:00'de başlayan antrenman öncesi Teknik Direktör Mustafa Özer takımın son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Alınan mağlubiyetlerin hedefde bir değişiklik yaratmadığını belirten Özer, şöyle konuştu: "Dört maç üst üste kaybettiğimiz için üzgünüz ancak henüz her şey bitmedi. Biz elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sahaya yansıtacağız. Bu ligde oynayacağımız 9 maçımız daha var. Elimizdeki oyuncu grubumuz bundan ibaret ve biz bu çocuklarla mucizeyi başarmak için yola çıktık. Herkes kapasitesini aşarak oynuyor ve terinin son damlasına kadar savaşıyor. Her inişin bir çıkışı var, biz de bunun için çabalıyoruz. 14 günde oynadığımız 4 maç bizi de yıprattı. Rakiplerimiz bu süreçte kadrolarında rotasyona gidebiliyor ancak bizim böyle bir lüksümüz maalesef yok."

Özer; Cumartesi günü oynanacak Giresunspor maçı ile ilgili olarak ise, "Giresunspor ligin kaliteli ekiplerinden, kadrolarında bir çok etkili isim var. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendiriyoruz. Kıvanç, Cemali ve Onur'un sakatlıkları var. Durumları maç saatinde netlik kazanacak. İbrahim Halil ise cezalı. Biz şartlar ne olursa olsun sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.