Özer’den ilk yorum: Evimize geri döndük

Eskişehirspor, Mustafa Özer ile 1 buçuk yıllık imzayı attı. İmza töreninde konuşan Özer: Bugün evimize geri dönüyoruz

Özer’den ilk yorum: Evimize geri döndük
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:10

Mustafa Özer: Bana bu görevi verdikleri için çok çok teşekkür ediyorum. 2003 yılında futbolu bıraktıktan sonra değişik kulüplerde görev aldım. Bugün evimize dönüyoruz. Eskişehirspor’un spor dünyasında ne kadar önemli bir yeri olduğunun bilincinde olarak buradayız. Eskişehirspor ayakta kalacaktır. Biz bunun için buradayız. Sayın başkanım Mustafa Akgören ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bolu maçı bizim için önemli. Bu maça hazırlanıp ardından devre arası kampına gireceğiz. Ben her zaman Eskişehirspor’un emrinde olduğumu söyledim. Bir kardeşiniz olarak aranızdayım. Bizlerin çok çalışması lazım. Biz Eskişehirspor’u ligde bırakmak için bütün gücümüzle buradayız.

MUSTAFA ÖZER KİMDİR

1969 yılında Siirt’te doğan Mustafa Özer, 2002-2004 sezonları arasında Eskişehirspor forması giydi. Tekni,k Direktörlük kariyerine Siirtspor’da başlayan Özer, Gaskispor, Maletepespor, Etimesgut Şekerspor, Buğsaşspor ve Fatih Karagümrük takımlarını çalıştırdı. Son olarak görev aldığı Fatih Karagümrük’te Erkan Zengin’in yardımcı antrenörlüğüne itiraz ederek bu kulüpten ayrılan Özer, Eskişehirspor ile anlaşma sağladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.