ÖZER: ÜZGÜNÜZ AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK

Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Özer Karagümrük yenilgiSİ ardından konuştu: Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Özer, “genç futbolcularla ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Üzgünüz ama yapacak bir şey yok” dedi.

ÖZER: ÜZGÜNÜZ AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK
25 Şubat 2020 Salı 21:37

Özer maç sonrası yaptığı basın toplantısında şunları söyledi: Mağlup olduğumuz için gerçekten üstünüz. Maçın ilk yarısına baktığımız zaman poaziyon bulan taraf bizdik. 3-4 tane net pozisyonumuz vardı. Ama hiç olmayacak yerde top kaybettik ve gol yedik. Cemali’nin oyundan çıkması oyun planlarımızı bozdu. İkinci yarıya iyi başladık ama maalesef gol yedik. Bu genç futbolcularımızla ligde var olma mücadelesi veriyoruz. Üzgünüz mağlup olduğumuz için ama yapacak bir şey yok.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.