ÖZER: Mucize yaratmak istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Radyospor canlı yayınında Salim Manav'ın sorunu yanıtladı

ÖZER: Mucize yaratmak istiyoruz
20 Ocak 2020 Pazartesi 15:19

Mucize yaratmak istiyoruz

Bu sezon ligde kalmayı amaçladıklarını belirten özer,  "Ligde kalma yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. Zor bir maçtan 3 puan çıkarmayı başardık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eskişehirspor bu ülkenin en önemli spor kentlerinden birisidir. Biz vermiş olduğumuz mücadele ile tüm Türkiye’ye, tüm Anadolu’ya örnek olmaya çalışıyoruz. Mermimiz olmadan, yürekli futbolcularımızla kader birliği yaparak bir kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Taraftarlarımız bize çok sahip çıkıyor. Yaşadıklarımız aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor ama aldığımız bir galibiyet ile havaya girdik dersek çok büyük bir hata yapmış oluruz.Biz bu genç futbolcularla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımla iletişimimin çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Daha işimizin yeni başladığını biliyoruz. Bu lig çok zorlu bir lig. Tüm takımlar güçlendi ve takviyeler yaparak daha da güçleniyorlar. İşimizin çok zor olduğunun farkındayız. Eskişehir halkı ve Eskişehirspor taraftarları bize inanmaya devam etsinler. Bir mucize yaratarak ligde kalmak istiyoruz. Dediğim gibi, işimiz daha yeni başlıyor Göreve geldikten sonra iki deplasman maçında 4 puan aldık. Ben göreve geldiğimde en az 28 puan almamız gerekiyor demiştim. 4 puanını aldık. Bu genç kardeşlerimle önümüzde zorlu bir 16 hafta var. İç sahada 9 maçımız var. Eskişehirspor iç sahada ki her maçına 3 puan parolasıyla hazırlanır. Eskişehirspor deplasmanı diğer takımlar için en zor deplasmanlardan birisidir. Dış sahadaki maçlardan da çıkarabildiğimiz tüm puanları kazanmak istiyoruz. Tamamı yerli oyunculardan kurulu bu kadro ile şartlar ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Genç futbolculardan umutlu

Alperen Kocabaş ve Mete Kaan Demir’in performanslarından memnun olduğunu belirten Özer, “Alperen Kocabaş genç ve başarılı bir oyuncu. İlerleyen günlerde çok çok daha iyi bir oyuncu olacak. Mete Kaan Demir Başakşehir’in oyuncusu. Biz de kiralık olarak forma giyiyor. Az forma şansı bulmuştu ama artık direkt olarak oynamaya başladı. Eksiklerini giderip, gelişim sağlamaya devam ederlerse Türk futboluna damga vurabilecek iki isim. Biz diğer oyunculara da olduğu gibi bu isimler içinde ekstra çalışmalar yaptırmaya çalışıyoruz” dedi.

Stoper sıkıntısı

Derinliği olmayan bir kadroya sahip olduklarını belirten Özer,  “Alternatifli bir kadromuz yok. Mevlüt Çelik Adanaspor maçı için cezalı duruma düştü. Kadro derinliğimiz hiç yok. 12-13 futbolcuya u17 ve u19 takımından takviyelerle maçlara çıkacağız. Adanaspor maçında Mevlüt’ün yerine kimi oynatacağız bilmiyorum. Ama olabilecek en iyi ismi orada görevlendireceğiz. Günümün 12-13 saatini Eskişehirspor tesislerinde geçiriyorum. Sosyal hayatım neredeyse sıfırlandı. Eskişehirspor’u ligde bırakmayı herşeyden çok istiyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.