ÖZER AKHİSAR MAÇINI İŞARET ETTİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa özer son maçlardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Ligde var olmak istiyorsak Akhisar maçından galibiyet ile ayrılmalıyız” dedi.

ÖZER AKHİSAR MAÇINI İŞARET ETTİ
27 Şubat 2020 Perşembe 16:42

Özer şöyle konuştu: Son 3 haftadır alınan sonuçlara çok üzülüyoruz ama önümüze bakmak zorundayız. Önümüzde iki önemli maç. Cumartesi günü Akhisar ile oynayacağız. Güçlü bir rakip. Ligde var olmak istiyor isek bu maçı almak zorundayız. Taraftarlarda rica ediyorum stadı dolduralım. Genç kardeşlerimizin ihtiyaçları var şuanda. Zor bir maç olacak ama ligde kalmak istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Ekrem cezalı. Cemali’nin MR’da ödem var. Futbolcularımıza rica ediyoruz. İdare edin bizi diyoruz. Çok fazla rotasyon şansımız yok. Bazı mevkilerde oyuncu değişikliği yapabilecek oyuncumuz yok. Mecbur bazı oyuncularımızın yerlerini değiştirerek oynuyoruz. Bir an önce toparlanmamız lazım. Bunun için çalışıyoruz. Oyuncularımı da bunları söylüyorum

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.