ÖZEÇOĞLU’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZEÇOĞLU’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
21 Temmuz 2017 Cuma 12:52

Özeçoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Hoca ile ilgili son kararı yarın vereceğiz. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımıza, ‘siz top oynamayı düşünün, biz sizin ödemelerinizi zamanında yapacağız’ dedik.

Bakanımızın parti içinde bir ağırlığı var. Verdiği sözü tutacaktır. Milletvekilimiz Harun Karacan’ın da parti de bir ağırlığı var. Elinden gelen desteği verecektir.

Şuanda Bienvenu ile ilgili bir dava dosyası da geldi. 15 puan düşme gibi bir riskimiz var. Ama avukatlarımız çok iyi çalışıyor. Bu puanları sildirmemek için çalışıyoruz.

Ahmet ve Boffin’in geleceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta netleşecek.

Hedefimiz 30 bin kombine satmak. Biz bu şartlarda yönetimi alıyorsak taraftarın da daha fazla özveri göstermesi gerekiyor.

Hocada belki geç kaldık ama öncelikle futbolcularımızı elimizde tutmamız gerekiyor.

İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.