ÖZEÇOĞLU: KONGREDE ŞOV YAPANLAR NEREDE?

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, Samsunspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

ÖZEÇOĞLU: KONGREDE ŞOV YAPANLAR NEREDE?
02 Aralık 2017 Cumartesi 20:58

Samsunspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyet sonrası açıklama yapan Başkan Sina Özeçoğlu, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kongre salonunda söz alanlar orada bizi bekliyor herhalde. Söz vermişlerdi. Burada olmaları gerekiyordu. Kongre salonlarında şov yapılmaz. Buraya gelirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirirsiniz. Sonra kongre salonlarında yine konuşursunuz.

ESKİ BAŞKANLAR NEREDE?
Çok konuşacağımız şey var ama burası yeri değil. Bizim için Eskişehirspor büyüktür. Yok uçağı kaldırırız yok uçağı indiririz.Bırakın uçakları biz onları zaten götürüp getiriyoruz. Yani ben şunu söylüyorum; hiç kimse Eskişehirspor üzerinden şov yapmasın. Eskişehirspor’a yardım edecek olan adam gibi gelir yapar bitti. Eskişehirspor kültürü budur. Eskişehirspor terbiyesi budur. Kimse şov yapmayacak. El kaldıranlar nerede? Ben soruyorum hani eski başkanlar neredeler?

KONGREDE DETAYLI ANLATACAĞIZ
Taraftarımız var, biz varız, kaç kişiyiz. Söz verenler gelecek arkadaş. Bana gelmiyorsun. Beni mi seviyorsun, Eskişehirspor’u mu seviyorsun? Kimi seviyorsunuz? Beni sevmeyin abi Eskişehirspor’u sevin, taraftarı sevin, camiayı sevin. Yani kimsenin laf ebeliği yapmaya hakkı yok arkadaş! Bu takım dahada iyi olur. Ben taraftarımıza bir daha teşekkür ediyorum. Çarşamba gün kongrede daha detaylı anlatacağız.

GİTSEK DE PARALARINI ÖDEYECEĞİZ
Herhalde kongrede elleri havada kaldı gelemediler. Ya da uçağı kaçırdılar, uçak bulamadılar. Benim işim şov yapmak değil, ben taraftarım. Benim işim kulüp başkanlığı yapmak. Bende taraftarlıktan geldim taraftarlığa döneceğim. Ben hiçbir zaman Eskişehirspor için şov yapmadım. Bu takımı bırakana kadar kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Bir daha söylüyorum; kimse şov yapmayacak. Uçak kaldıracak olan kaldırıp getirecek buraya. Oyuncularımı tebrik ettim. Bu galibiyetinin priminide söz verdim Çarşamba gün öğlen yatıracağız. Yönetim olarak karar aldık. Biz gitsekte oyuncularımızın parasını ödeyeceğiz.  Geçen sene oyuncular 10 ay para alamamış. Çarşamba günü daha detaylı konuşacağız. Tekrar söylüyorum bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.