ÖZEÇOĞLU: BEN TARAFTAR İÇİN BURADAYIM

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, takımın içinde bulunduğu zor durum hakkında açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın’ın istifası konusunda, ‘Kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum’ diyen Özeçoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımıcısı Harun Karacan’ın kulübün kısa vadede ihtiyacı olan maddi kaynağı bulmak için yoğun bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Özeçoğlu, Eskişehirspor taraftarının kendisine ve yönetime destek vermeye devam etmesini istedi.

ÖZEÇOĞLU: BEN TARAFTAR İÇİN BURADAYIM
21 Eylül 2017 Perşembe 17:36

Eskişehirspor tarihinin en sıkıntılı günlerinden birini yaşıyor. İlk olarak 7 gün önce ‘Görevimin başındayım’ diyen Sergen Yalçın canlı yayında teknik direktörlükten istifa etti. Eskişehirspor ikinci şoku Ziraat Türkiye Kupası’nda yaşadı. 3. Tur karşılaşmasında Anagold 24 Erzincanspor’a 4-2 yenilerek kupaya veda etti. Eskişehirspor’a bir şok da PFDK’dan geldi. Açıklanan PFDK kararlarıyla ligin 5’inci haftasında oynanan Ümraniye maçında çıkan olaylar nedeniyle para cezasına çarptırılırken, kaptan Erkan Zengin 3 maç ceza aldı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Sözlerine Federasyondan gelen 3 puan silme cezası ile başlayan Başkan Özeçoğlu, “Kulüp çok zor bir süreçten geçiyor. Dün akşam saatlerinde Federasyon’da yapılan toplantı sonucu kulübümüzün 3 puanı silindi. Bu konuda hukukçularımız çalışmalarına devam ediyor. 7 günlük itiraz süresini değerlendireceğiz.” dedi.

Kulübün kısa vadedeki maddi sorunlarını çözmek için Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyen Özeçoğlu, “2 buçuk aydır görevdeyiz. Ben dönemin Bakanı Nabi Avcı ve Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ile görüştüm ve Ak Parti’ye güvenerek görevi kabul ettim. Ancak, daha sonraki yaşanan süreçte Nabi Avcı bakanlıktan ayrıldı. Daha sonra Harun Karacan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Bizim görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün de Karacan ile yine görüştük. Eskişehirspor’un bu acil maddi imkânlarını sağlamak için Harun Karacan da var gücüyle çalışıyor. Ben Harun Karacan’ın kısa vadede gerekli maddi kaynak sorununu çözeceğine inanıyorum. Bu taraftar da sorun çözüldükten sonra da Karacan’ı omuzlar içinde şehire getirecektir.” ifadelerini kullandı.

SERGEN HOCAYA TEŞEKKÜR EDERİZ

Sergen Yalçın’ın istifası konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Özeçoğlu, “Sergen hocamızla bir hafta 10 gündür görüşüyoruz. Onunla Temmuz ayı sonunda anlaştık. Sergen Hoca transfer cezası olmasına rağmen çalışmayı kabul etti. Kendisiyle görüşmemde, ‘Benim için Eskişehir’de olmak gururdur’ dedi. Ancak hocamız geldiğinden beri cezalarla, sakatlıklarla, transfer yasağıyla 5 haftayı geçirdi. Bu zamana kadar verdiği desteklerden dolayı Sergen Hoca’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BİZ DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ

Kulübü bekleyen büyük bir tehlike olduğuna dikkat çeken Özeçoğlu, “Kısa vadedeki işlerimiz bir hafta içerisinde çözeceğiz. Biz doğruları söylüyoruz. Bunu söyleyemeye devam edeceğiz. Bu kulübün 24 puan silme riski var. Bizim FİFA’daki oyuncu dosyalarından dolayı her birinden 6 puan olmak üzere 24 puan silme cezası var.” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN

“Ben de bu takımın bir taraftarıyım” diyen taraftara net mesajlar verdi. Özeçoğlu “Ben taraftar için buradayım. Taraftarlıktan geldim. 20 yıldır bu tribünlerdeyim. Bugün de başkan olarak burada oturuyorum. Ben onların temsilcisiyim. Hiçbir zaman onların başlarını öne eğdirmeyeceğiz. Bu yönetime güvenmeye devam ettikleri sürece biz bu zor günlerden çıkacağız.” dedi.

Yeni teknik direktör konusunda ise Özeçoğlu, ‘Çalışmalarımız devam ediyor’ açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.