Öyle ya da böyle hedefe ulaşacağız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gündemi değerlendi. Denizli, Eskişehirlilere, ‘verdiğimiz sözü tutacağız’ mesajı verdi.

Öyle ya da böyle hedefe ulaşacağız
10 Mayıs 2017 Çarşamba 14:27

Denizli açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir camiası şunu çok iyi bilmeli. Bu hafta sonu neler yaşanır bilemiyorum. Ama ne yaşanırsa yaşansın, öyle veya böyle burada ilk gün ne söylediysem, o sözümüz mutlaka gerçekleşecek. Bundan camianın şüphesi olmasın. Bu kadar yıllık çalışmalarım içinde sadece Eskişehir çalışması benim için çok farklı bir çalışma. Eskişehir Kulübü başkanına bir söz verdim. O sözümün arkasında olabildiğimce duracağım, duruyorum. Bundan sonra da durmaya devam edeceğim. Eskişehir düşündüğüm hedefleri bulmadan buradan ayrılma niyetim asla yok. Düşündüğümüz her şeyi bu takımda gerçekleştireceğiz. O bakımdan bütün camia bu hafta ve son hafta oynayacağımız maç dahil son güne kadar bekleyecek. Eğer şartlar bizi Play Off’a götürürse,oradan da çıkacağımıza hiçbir Eskişehirlinin şüphesi olmasın. Verdiğimiz sözü gerçekleştirmeden bu masadan kalkmayacağım. Zorluklar yaşıyoruz. Her takımın, her kulübün yaşadığı zorlukları bende burada yaşıyorum. Bunlar çok doğaldır. Bu zorlukların üstesinden hep birlikte gelmeye çalıyoruz. Bir kısmını aşıyoruz, bir kısmını aşmaya çalışıyoruz. Bütün bunlar bizi hedefimizden asla saptırmayacak. Onun için Eskişehir camiası, taraftarımız takımının yanında olsun. Şartlar ne olursa onlara verdiğimiz sözü gerçekleştireceğiz."
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.