Osman Taş, “Futbolcularla görüşüyoruz, kongre kararı yok”

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş, “Futbolcuların antrenmana çıkmaması ile ilgili olarak “Bazı futbolcular ile görüştüklerini belirtirken, “Kongre kararı alacak mısınız?” sorusuna “Bismillah daha yeni geldik. Böyle bir karar almamız söz konusu değil” dedi.

Osman Taş, “Futbolcularla görüşüyoruz, kongre kararı yok”
31 Ekim 2019 Perşembe 17:24

Eskişehirsporlu futbolcular dün ve bugün yapılan antrenmanlara katılmadı. Yaşanan bu gelişme Eskişehirspor camiasındaki hayal kırıklığını büyütürken, Kulüp Başkanı Osman Taş, “Futbolcuların antrenmana çıkmaları için ikna edilmeye çalışıldığını söyledi. Taş, “Bazı futbolcular ile görüşüyoruz. Bekleyip göreceğiz” dedi. Taş kongre kararı alacak mısınız yönündeki soruyu ise “Bismillah göreve daha yeni geldik Böyle bir karar alınmayacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.