Olmayınca olmuyor

Ligde oynadığı son 22 karşılaşmada galibiyete hasret kalan Kırmızı Şimşekler şeytanın bacağını ligin dişli ekiplerinden Keçiören karşısında kırmaya çok yaklaştı. Maçın uzatma dakikalarına kadar 2-1’lik skor üstünlüğünü koruyan Eskişehirspor maçın bitimine dakikalar kala rakibine gol şansı tanıdı: . Eskişehirspor:2 Keçiören: 2

Olmayınca olmuyor
08 Kasım 2020 Pazar 15:34

Keçiören’i sahasında konuk eden Eskişehirspor karşılaşmanın 13. Dakikasında Uğur Utlu’nun attığı gol ile rakibi karşısında 1-0 yenik duruma düştü. 32. dakikada Sunday Alimi ile rakibine karşılık veren Eskişehirspor soyunma odasına 1-1’lik eşitlik ile gitti. İkinci yarının hemen başında bir kez daha sahneye çıkan Alimi Eskişehirspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Eskişehirspor 2-1’lik skor üstünlüğünü karşılaşmanın uzatma dakikalarına kadar taşırken, rakip futbolcu Arb Manaj’a engel olamadı. Karşılaşma 2-2’lik skor ile tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.