Odunpazarı Belediyesi’nden 400 çocuğa spor hizmeti

Her sene açtığı yaz okullarıyla yüzlerce öğrenciye spor yapma imkânı tanıyan Odunpazarı Belediyesi’nde 2017 yaz okulu çalışmaları sona erdi.

Odunpazarı Belediyesi’nden 400 çocuğa spor hizmeti
25 Ağustos 2017 Cuma 13:21

Futboldan, tekvandoya, voleyboldan, basketbola kadar birçok branşta faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi, öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmesini sağladı. 400 sporcu Regülatör’de yapılan törende sertifikalarını aldı.
Sertifika törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Spor Kulübü Başkanı Dilaver Atay, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ile veliler katıldı.

Kapanış töreninde konuşan Kurt, Eskişehirlilerin spora, gençliğe ve okula karşı olan bakışını bütün Türkiye’nin hayranlıkla izlediğini belirterek, “Odunpazarı Belediyesi olarak sporculara hangi görevi yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum. 5 tane spor tesisi daha yapalım diye bir taahhütte bulunmuştuk, ama ne yazık ki elimizde olmayan nedenlerle; arsa temin edemediğimiz için, hazineden almamız gerek arazileri alamadığımız için ne yazık ki bu sözümüzün tamamını yerine getiremeyeceğiz. Ben Eskişehir’de her mahallede bir semt sahasının olmasını, semt tesislerinin olmasını istiyorum. Becere bildiğimiz ölçüde yapmaya gayret ediyoruz. Bunun bir örneğini 75. Yıl Mahallesi’ne yapmış olduğumuz Selami Vardar Halk Merkezi’ndeki tesislerinde gösterdik. Türkiye’nin belki de ilk parasız ilk halı sahası bizim arkadaşlarımızın ürettiği bir proje oldu. Bunun gibi pek çok alanı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.