Odunpazarı atletizmde kupaya doymuyor

Geçtiğimiz hafta TAF Küçükler Festivali U14 il birinciliğini kazanan Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, TAF U16’da kız ve erkeklerde takım olarak il birincisi oldu.

Odunpazarı atletizmde kupaya doymuyor
17 Nisan 2018 Salı 15:55

Odunpazarı Atletizm Erkek Takımı, Spor Lisesi’ni geride bırakıp kupayı kaldırırken, kız takımı ise Büyükşehir Belediyesi’ni geride bırakarak kupaya uzandı. U14 kız ve erkek takımlarına birincilik ödüllerini ise Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt verdi.

30 yarışın 17’sinde il birinciliği madalyası kazanan Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, Temmuz Ayı’nda gerçekleşecek bölge birinciliği yarışmalarında Eskişehir’i temsil edecek. Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, geçtiğimiz haftalarda yapılan TAF U14 festivalinde küçük kız ve erkeklerde takım il birinciliği kupasını kaldırmış, 26 madalyanın 21’inde birincilik madalyası kazanmıştı. Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı TAF U 16’da ise dağıtılan 46 madalyanın 33’ünde birincilik madalyası kazandı.

Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımının antrenörü Serhat Kökten, yaptığı açıklamada kendilerine destek veren Odunpazarı Belediye Başkan'ı Kazım Kurt teşekkür etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise sporcularıyla gurur duyduklarını belirterek, spora desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.