Neslihan Demir hayallerinin başladığı salonda genç voleybolcularla buluştu

Eskişehir gururu Milli Voleybolcu Neslihan Demir Güler, voleybola başladığı DSİ Bentspor Spor Salonu'nda genç voleybolcularla buluştu.

Neslihan Demir hayallerinin başladığı salonda genç voleybolcularla buluştu
16 Mayıs 2018 Çarşamba 15:28

16 yaşında A Milli oldu Eskişehir’de 1983 yılında dünyaya gelen Neslihan Demir, 11 yaşındayken deneyimli antrenörler Kazım Tokat ve Bekir Sütçü tarafından keşfedildi.

1994 yılından bu yana voleybola emek veren Neslihan, ilk kez 16 yaşındayken A Milli Takım formasını giydi.

Milli takımlar düzeyinde Dünya Şampiyonası’nda 2 sene art arda en skorer oyuncu ünvanını kazanan tek oyuncu olan Neslihan, geçtiğimiz gün voleybola başladığı yer olan DSİ Bentspor Spor Salonu’nu ziyaret ederek çocuklarla ve kendisini yetiştiren hocalarıyla buluştu.

“Çok güzel anılarım oldu”

Söyleşi için salona girdiğinde büyük alkış alan karşılanan Neslihan, ilk olarak küçük voleybolculara şöyle hitap etti; “Bu salon ben sizin yaşınızdayken de vardı. Bana o zaman bu salon çok büyük geliyordu. Çok güzel anılarım oldu burada. Bu duvarda smaç çalıştım günlerce. Parkelerimiz daha eskiydi, çok şanslısınız kızlar. Parkeden çiviler çıkardı, çekiçle çakardık. Umarım hepiniz çok iyi voleybolcular olursunuz. Benim hayallerimin başladığı nokta burası. Siz de inşallah hayallerinizi burada bulur ve devam eder, hayallerinizi gerçekleştirirsiniz” dedi.

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.