"NEREYE KADAR!"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa maç öncesi ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Kampa katılmayan oyuncular hakkındaki sıkıntıyı dile getiren Çapa, “Artık girişimlerin cevaplanması lazım. Her şeyin bir sınırı var” diyerek bir an önce bu sıkıntının çözülmesini istedi

"NEREYE KADAR!"
21 Temmuz 2019 Pazar 13:10

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa yaptığı açıklamada, “Aramızda olmayan futbolcuların neden burada olmadıklarını herkes biliyor. Ben bir an önce kampa katılmalarını istiyorum. Bu zamana kadar kampa katılmaları gerekiyordu. Yaptığımız planlamalar istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Ama her koşula hazırlıklıyız. Belirli girişimlerin beklentilerin artık cevaplanması lazım. 
Artık nereye kadar bu şekilde devam edecek? Her şeyin bir sınırı var. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine benzer sorunları mı yaşayacağız? Biz burada olduğumuz sürece elimizden geleni yapacağız. Bazı soru işaretleri yok değil. Burada ailesini geçirmeye çalışan insanlar var. Bu işin gerçeği. Ben tüm fedakarlığı yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.