MUSTAFA ÖZER MENEMEN MAÇI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Özer: Menemenspor, son 5 maçtır kazanamasa da kadrosunda etkili oyuncular olan, ligin ilk yarısının flaş ekiplerinden birisi. Onlar da bu formsuzluğu sonlandırmak isteğiyle karşımıza çıkacaklardır.

MUSTAFA ÖZER MENEMEN MAÇI İLE İLGİLİ KONUŞTU
13 Şubat 2020 Perşembe 17:40

Teknik Direktör Mustafa Özer, haftalık değerlendirmesinde, “Altınordu karşısındaki 3-0’lık galibiyet, rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle bize çok büyük bir avantaj sağladı. Oyuncularım verdiğimiz görevleri eksiksiz yerine getirdiler, savaştılar ve sahadan zaferle ayrıldık. Menemenspor, son 5 maçtır kazanamasa da kadrosunda etkili oyuncular olan, ligin ilk yarısının flaş ekiplerinden birisi. Onlar da bu formsuzluğu sonlandırmak isteğiyle karşımıza çıkacaklardır. Havaya girecek bir pozisyonda değiliz. İşimiz daha yeni başlıyor. Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu ortamı yaratmak da bizim görevlerimizden birisi” ifadelerini kullandı.

Futbolcu Mete Kaan ise Altınordu maçındaki performansına da değinerek, “Bu sadece benim değil, takımın başarısıydı. Takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hep birlikte çok güzel mücadele ettik. Son 5 maçta yakaladığımız bu başarıyı ayrıca hocamızın bize vermiş olduğu taktik ve çalışmalarla sağladık. Menemenspor maçında da aynı performansı sahaya yansıtarak galibiyetle dönmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Furkan Balaban da takımdaki yükselen form grafiğiyle ilgili, “Mustafa Hocamız geldiğinden bu yana yükselen bir grafik çiziyoruz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini alıyoruz diyebilirim. Menemenspor lige başlarken çok iyi bir seriyle başlamıştı, ancak son haftalarda olumsuz bir gidişat var. İyi bir takımlar. Biz bu maçı da kazanı, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.