Mustafa Özer: Eskişehirspor taraftarları rahat olsun

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

Mustafa Özer: Eskişehirspor taraftarları rahat olsun
26 Aralık 2019 Perşembe 12:54

Anadolu Ateşi programına telefon ile bağlanan Mustafa Özer programda Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Mustafa Özer programda kendisine yöneltilen sorulara özetle şu cevapları verdi;

"Eskişehirspor’da resmi olarak göreve başladık. İlk antrenmana çıktık. Önümüzde bir Boluspor maçı var. İnşallah kazanarak Eskişehirspor kariyerime başlamak istiyorum.

Eskişehirspor’un yeri bizde bambaşkadır. Ben 2002-2003 yılında bu kulüpte futbol oynamıştım. Hatta takım kaptanlığı yapmıştım. Yönetimden de teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim ve Eskişehir’e geldim. Yıllardır Eskişehirspor maçlarını kaçırmadan takip ediyordum. Teknik Direktörlük görevi bize de nasip oldu. Günümüzün 15-16 saatini Eskişehirspor için ayırıp, bu ligde kalmak adına ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Geldiğim dakikadan itibaren burada insanlar bana çok ilgi gösteriyor. Yanımda olduklarını söylüyorlar. Sevgi ile yaklaşıyorlar. Bu da bizim görevimize olan bağlılığımızı daha da güçlendiriyor.

Eskişehirspor Türk futbolunun en önemli çınarlarından birisidir. Çok önemli ve değerli bir markadır. Bu sezon ligde kalmak istiyoruz. İnşallah yöneticiler, futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve Eskişehir kenti olarak bir birlik beraberlik havası yakalacağız ve bu takım için elimizden geleni yapacağız. Bu kulübün kesinlikle Süper Lig’de yer alması gerekiyor. Bu ülkenin en büyük camialarından birisi. Önümüzde zorlu bir Boluspor deplasmanı var. İnşallah bu maçı kazanarak ikinci devreye çok daha moralli hazırlanmak istiyorum.

Yardımcı hocalarımız belli. Hürriyet Gücer ve birkaç isim daha sosyal medyada çok konuşuldu ama ekibimize yeni bir hoca dahil olmayacak. Bizim ekibimiz şuan dolu. Kulübün ekonomik yapısı da tüm ülkenin malumu. Yardımcı Antrenör Cem Karaca, Kaleci Antrenörü Serkan Karadeniz, Kondisyonerler Barış Gürol ve Ali Onur Cerrah bizimle beraber görev yapacak.

Oyuncular ile konuşma fırsatı buldum. Hepsi Boluspor maçını kazanmaya odaklanmış durumda. Maçın ardından yönetimimiz ayrılma düşüncesi olan oyuncu varsa oturur ve konuşur. İkinci yarıyı konuşmak için henüz erken.

Jesse Sekidika yönetimden izin alarak ülkesine gitmiş. Bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim. Ben Boluspor maçına konsantre olmuş durumdayım. Maçın ardından detaylı bir şekilde öğrenirim ama bu konuda yönetimin açıklama yapması daha doğru olur. Ben Jesse’nin yerinde olsam Mayıs ayına kadar burada kalır ve bu kutsal forma için mücadele etmeye devam ederdim.

Mehmet Feyzi Yıldırım, Mevlüt Çelik, Emre Güral gibi isimlerin takımda kalmasını isterim. Şu Boluspor maçını sağ salim bir geçelim daha detaylı konuşulur. Yönetim her oyuncunun kalması için mücadele ediyor. Bekleyip göreceğiz.

Eskişehirspor taraftarları rahat olsun. Biz burdayız. Futbolcu olarak göstermiş olduğumuz özveriyi Teknik Direktör olarak da göstereceğiz. Bize güvensinler. Elimizdeki oyuncuları maçlara en iyi şekilde hazırlayacağız.

Kaynak:222 Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.