MUCİZEYE YOLCULUK BAŞLASIN

Eskişehirspor 2017-2018 sezonunun ilk karşılaşmasında İstanbulspor’un konuğu olacak. Bugün saat 21.00’da oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek.

MUCİZEYE YOLCULUK BAŞLASIN
12 Ağustos 2017 Cumartesi 02:17

Geçtiğimiz sezon final maçında Göztepe karşısında penaltılar ile mağlup olan Eskişehirspor Süper Lig hedefine uzanmayı başaramamıştı. Kırmızı şimşekler yönetim değişikliği ile girdikleri yeni sezonda bu kez bu hedefi tutturmayı amaçlıyor. teknik Direktör Sergen Yalçın gözetiminde zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Şimşekler İstanbulspor karşısında galibiyet alarak lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Transfer yasağı edeniyle kadrosuna yeni futbolcu katamayan Eskişehirspor Ruud Boffin (Antalyaspor), Mehmet Murat Uçar (Altınordu), Axel Meye (Manisaspor), Kamil Ahmet Çörekçi (Trabzonspor), Feyzi Yıldırım (Nazilli Belediyespor-Kiralık) gibi önemli futbolcularını kadrosunda tutamadı.
TFF 1. Ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor ise yeni sezona önemli takviyeler yaparak başladı. Sarı Siyahlılar, Aldin Cajic (Elazığspor), Ali Dere (Konyaspor), Hakan Yılmaz (Adanaspor), Okan Kocuk (Bursaspor), Nemanja Kojic (Radnicki Nis), Wellington (Leixoes-Kiralık), Emirhan Emir (Kasımpaşa), Muhammed Demirci (Royal Excel Mouscron), Yunus Emre Yalçın (Konyaspor), Tuncer Duhan Aksu (Fenerbahçe) gibi futbolcuları kadrosuna kattı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.