MİLLİ MAÇ ÖNCESİ UYARI GELDİ

A Milli Futbol Takım, Moldova ile 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) H Grubu eleme karşılaşmasını 25 Mart 2019 Pazartesi günü Eskişehir Stadyumu'nda oynayacak

MİLLİ MAÇ ÖNCESİ UYARI GELDİ
22 Mart 2019 Cuma 10:51

A Milli Futbol Takım, Moldova ile 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) H Grubu eleme karşılaşmasını 25 Mart 2019 Pazartesi günü Eskişehir Stadyumu'nda oynayacak . Saat 20.00'de başlayacak maç öncesi ve sonrasında stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri alınacak.

Konu hakkında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Alınacak trafik tedbirleri kapsamında, stadyuma özel araçları ile gelen seyircilerin araçları çevrede bulunan otopark alanlarına park ettirilecektir. Araç sürücülerinin Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı karşısında bulunan otopark alanları, parkın içinde bulunan otopark alanları ile Osmangazi Üniversitesi, Reşat Benli ve Cemalettin Gökay eğitim kurumlarına ait otopark alanlarını kullanmaları gerekmektedir. Stadyuma araçları ile gelen vatandaşlarımızın araçlarını Ulusal Egemenlik Bulvarı ve Ziraat Caddesi üzerine park etmelerine müsaade edilmeyecek, aksi takdirde park eden araçlar çekiciler vasıtasıyla bulundukları yerden kaldırılacaktır. Türkiye-Moldova Milli maçı için stadyuma gelen vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, stadyum çevresinde oluşabilecek trafik yoğunluğu da göz önüne alınarak vatandaşlarımızın stadyuma ulaşımda, aşağıda belirtilen güzergah ve saatlerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesince ücretsiz olarak sağlanacak toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri, güzergahlarda alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri büyük önem arz etmektedir” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.