Milli maç neden Eskişehir’de oynanmıyor?

Türkiye, İsveç maçının Eskişehir’den alınıp Konya’ya verilmesi sosyal medyada yoğun bir şekilde tartışılıyor. Eskişehirsporlu taraftarlar “Milli maç neden Eskişehir’de oynanmıyor”un cevabını arıyor.

Milli maç neden Eskişehir’de oynanmıyor?
07 Ekim 2018 Pazar 11:32

Türk A Milli Takımı ile İsveç arasında oynanacak karşılaşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanan Eskişehir maçın Konya’ya verilmesi ardından şaşkınlık yaşadı. Trabzon’da oynanan Türkiye- Rusya maçı sonrasında yaşanan tartışmaların ardından Türkiye’de pek çok kesim  maçın Eskişehir’de oynanması yönünde görüş bildirmiş, ve TFF Türkiye ile İsveç arasında oynanacak karşılaşmanın Eskişehir’de oynanacağını resmi sitesinden duyurmuştu. Ancak her ne yaşandıysa maç Eskişehir’den alınarak Konya’ya verildi. Bu durum Eskişehirlilerde büyük bir hayal kırıklığı yaratırken Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri sosyal medya hesabından alınan karar tepki göstererek “Eskişehir’de oynanması kararlaştırılan milli maç Konya’ya alındı sessiz sedasız, tepeden emir gelip Konya’ya verildi. Herşeye rağmen mücadele ediyoruz. Seçilmişlerimizden zaten tek bir hamle yok. Hepsi üst üste geliyor” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.