Metin Güler kıvılcımı çaktı

Eskişehirspor Taraftar Komitesi üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. Komite, Eskişehirspor için ETO’dan destek istedi.

Metin Güler kıvılcımı çaktı
19 Temmuz 2018 Perşembe 15:57

Eskişehirspor’un tüm yükünün yönetime bırakılmaması gerektiğini belirten Güler, “Eskişehirspor bu şehrin en önemli markasıdır. Bu noktada kentin tamamının Eskişehirspor’a destek vermesi gerekiyor. Eskişehirspor’a ait 50 loca var. Loca satılması halinde 5 milyon liralık bir katkı yaratılıyor. Ben kendi adıma, Metin Güler olarak bir loca satın aldım. Ayrıca bu konuyu ETO Meclisi’ne de taşıyacağım. Meclis üyelerimizi loca almak konusunda teşvik edeceğiz” dedi. 

Komite adına konuşan Murat Diri ise, “Eskişehirspor Komistesi olarak kıvılcımı çakan Metin Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.