MESUT HOŞCAN: BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ

Eskişehirspor Kongresinde konuşan eski başkan Mesut Hoşcan, birlik olmak gerektiğini vurguladı.

MESUT HOŞCAN: BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ
13 Ekim 2019 Pazar 15:18

Eskişehirspor’un çok ciddi sıkıntılardan geçtiğini belirten Hoşcan şöyle konuştu:  . Ben hiçbir zaman kongre haricinde genel kurul haricinde konuşmadım. Konuşulacak bir şeyler varsa konuşmanın yeri ve üslubu hepsi buradadır. Üzüntü içindeyiz hepimiz. Kurumlaşma ile ilgili önce güven ekibi çok ciddi çalışmalar yaptı. Yürüyen tekere çomak sokmak çok kolay. Birilerini veya kendimi aklamak gibi bir niyetim yok. O sene hepimiz bunları çok iyi biliyoruz. Damdan dama atlayanlar var. Boffin, Ahmet Kamil, Kaan, Murat Uçar nerede?

Çok eleştirilen alt yapımız vardı. Şuan oynayan takım bizim yetiştirdiğimiz oyuncular. O altyapıda elli lira, yüz lira ödeme yapılmadığı için bedava giden Dorukhan, Hasan Hüseyin, Kayacan, Semih hepsini kaybettik. Ben ve arkadaşlarım o zaman için attığımız kefalet imzalarını halen cebimizden ödüyoruz. Rahmetli Bahadır Ünalan öldü.

 Daha varisleri borçtan kurtulamadı.Hatırlayın kongre kongre kongre diyorları. Hadi soktunuz çomağı ne oldu. Nerede bugün o çomağı sokan arkadaşlar?

Bir kere hiç bir zaman Eskişehirspor 3-4 ayda bir genel kurula gidip yönetim oluşturması mümkün olmayan bir kulüptür.  Ailemize sülalemize sövüldü.

Önce güven ekini ve Sinan Özeçoğlu arkadaşları haricinde bu kulüpte kuruş ödeme yapılmamış. O zaman damdan dama atlayanları iyi bilmemiz lazım. Benim şahsi önerim şu; artık şu hesaplaşmaları bırakalım. Sosyal medya da gereksiz itibarsızlaştırmaları bırakalım. Bazı şeyler tribünlerde yönetilmez. Bu efsane şehrin ise şehir ile birlikte yönetilir.

Anonim şirket kurma kararı aldık. O zaman dediler ki Mesut Hoşcan ve ekibi Eskişehirspor’u kimseye bırakmayacak.

O dönem “kim olursa olsun, bu kulübü belli yapılardan daha iyi yönetir, cesur olun” demiştim Bu lafımın hala arkasındayım. Şuanki tablo ve oluşacak yönetimi bilmiyorum. Osman kardeşimiz bu konuda heyecanlı olduğunu söylüyor. Bu artık sadece Osman Taş’ın belediye başkanlarımızın desteklerini asmış durumda. Birlik olarak başarabiliriz. Başkan kim olursa olsun iyi bi yönetim oluşması lazım biz ancak böyle başarırız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.