MEHMET ŞİMŞEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek, “Bizim önceliğimiz yeni başkan çıkartmak değil. Bir kriz var bu krizi yönetmek” dedi.

MEHMET ŞİMŞEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
02 Ağustos 2019 Cuma 16:56

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş’ın istifa etmesinin ardından Başkan Vekili Mehmet Şimşek Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Osman Taş’ın istifası hakkında konuşan Şimşek, “Osman Taş başkanımıza göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkür ediyoruz.  Osman Taş Başkanımız birkaç kampanya hedefledi. Bu kampanyalara beklediği desteği göremedi. Yalnız bırakıldığını düşünüyor. Elinden gelen her şeyi yaptı. Belli bir yerden sonra kendisi eleştirilmeye başlandı. Bana engel olanlar var dedi. Eskişehirspor hesaplarına bloke gelmeye başladı. Bu gelişmeler sonrası böyle bir karar aldı” dedi.

TEK AMACIMIZ TAKIMI SAHAYA ÇIKARTMAK

Osman Taş’ın ricası üzerine yönetim kurulu olarak takımın başında olduklarını söyleyen Şimşek, “Başkan istifa ettiğinde yönetim kuruluda istifa etmesi gerekiyordu. Biz de istifa edecektik. ‘Yönetim kurulu devam etsin. Takımı bir an önce sahaya çıkarın’ dedi. Yönetim kurulu görevine devam etme kararı aldı. Bir kriz var ve bu krizi yönetmeye çalışıyorlar. Bu süreçten sonra yönetim kurulumuzun her biri yeni başkan arama derdinde değil. Yönetim kurulunun tek amacı bu futbol kulübünü sahaya çıkarmak ve kulübün işleyişini sürdürmek. Tekrar söylüyorum, bizim önceliğimiz yeni başkan çıkartmak değil. Bir kriz var bu krizi yönetmek. Öncelikli görevimimiz bu takımın yaşaması. Bu takımın yaşaması için bir olmalıyız ” diye konuştu.

FUTBOLCU ARKADAŞLARIMLA KONUŞTUM

Futbolcuların 2 gündür antrenmana çıkmaması konusunda Şimşek, “Arkadaşlar haklı olarak emeklerin karşılığını almak istiyorlar böyle bir harekette bulundular. Bu sabah futbolcu arkadaşlardan rica ettik. Bunun sürdürülmesi Eskişehirspor’a zarar vereceğini söyledim. Arkadaşlar da idmana çıkmaya başladılar” dedi.

Kaynak arayışı konusunda yöneltilen soruya yanıt veren Şimşek, “Bir senedir kaynak arıyoruz. Keşke 7 milyon değil 70 milyon olsa. Bu yönetim kurulu hala kaynak arayışında. Bizim tek hedefimiz bu takımı sahaya çıkarmak ve başarı sağlamak” dedi.

EMRE GÜRAL ŞEHRİ TERK ETTİ

Emre Güral hakkında konuşan Şimşek, “Emre Güral şehri terk etti. Beklentileri vardı. Oturur konuşuruz. Ricada bulunuruz” ifadelerinde bulundu.

SİSSOKKO’DA DEĞİŞİK ŞEYLER OLUYOR

Marko  Milinkoviç ve Sissokko’nun geleceği hakkında ise Şimşek, “Marko’nun pazartesi günü gelmesini bekliyoruz. Her şey paraya çıkıyor. Sissokko’da değişik şeyler oluyor. Onu şimdi anlatmayayım” ifadelerinde bulundu.  

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Camiaya seslenen Şimşek, “İnsanlar kavgalardan, eleştirmekten bıktıysa bir kez olsun birleşelim.  Konuştukça takım zarar görüyor. Şahıslar zarar görmüyor. Kapımız herkses açık. Hiç kimsenin koltuk sevdası yok"  ifadelerinde bulundu

2 BİN FORMA SATILDI

Şimşek 26 saat 26 bin forma kampanyası kapsamında 2 bin formanın satıldığını aktararak, “Çoğu insan kampanyadan vazgeçti. Adana Demirspor Başkanı parayı yolladı. Taraftar grupları aldı. 850 bin nüfuslu bir yer bu formaları bitirir sandık. 2 bin civarı bir forma satıldı” dedi.

Şimşek herhangi bir futbolcu için takıma gelen resmi bir teklifin olmadığını aktardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.