MEHMET ÖZCAN: HEDEFİM PREMİER LİG

Eskişehirspor'un bu sezon Türk futboluna kazandırdığı önemli yeteneklerden Mehmet Özcan, Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

MEHMET ÖZCAN: HEDEFİM PREMİER LİG
25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:58

Eskişehirspor'un bu sezon Türk futboluna kazandırdığı önemli yeteneklerden Mehmet Özcan, Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Anadolu Ateşi programının konuğu olan yetenekli oyuncu, "Bu sezon gerçekten zor bir sezonu geride bıraktık. Sezonun ilk yarısında transfer edilen oyuncular forma giyemedi. Görev bize düştü biz elimizden gelen mücadeleyi verdik. Devre arasına kadar iyi bir şekilde gittik. 16 puan topladık. Devre arasında transfer yasağı açıldı. Tecrübeli futbolcularımız da bize katıldı. Sıkıntılı bir sezondu ama sonunda ligde kalmayı başardık. Bu sezon iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Eskişehirspor her zaman Süper Lig hedefleyen bir camiadır. Ligde kalmayı bir başarı olarak kabul etmemiz gerekiyor" dedi. 

Özcaan, "Üç buçuk yıl önce Eskişehirspor'a transfer olmuştum. Teknik Direktör Samet Aybaba'ydı. Benim transferinde çok büyük emekleri olan Alper Yeşil'e de teşekkür etmek isterim. Alper Yeşil eskidende Eskişehirspor'da forma giymiş iyi bir oyuncuydu. Şu an Ümit milli takım seviyesinde forma giyiyorum. İleride A milli takımda forma giymeyi çok istiyorum. Ama öncelikle kendimi Ümit milli takımda ispat etmem gerektiğini de biliyorum" diye konuştu. 

-Kulübüme para kazandırmadan gitmem 

Hedefinin Premier Lig olduğunu aktaran Özcan, "Her futbolcu en üst seviyede forma giymek ister. Futbolunda şüphesiz en üst seviyesi İngiltere Premier Lig. Zor bir hedef olduğunun farkındayım. Ama bir gün ben de o ligde forma giymek istiyorum. Doğru zamanda doğru yerde doğru işleri yapmanın çok önemli olduğuna inanıyorum. Her şeyin bir zamanı ve vakti vardır. Ben bir gün İngiltere'de oynayabilmek için çalışmalarıma devam edeceğim. Benim duyduğum resmi bir teklif yok. Ancak menajerine veya kulübe gelmiş bir teklif var mı bu konuda bilgim yok. Sadece arayıp nabız yoklayan ve beni takip eden takımların olduğunu biliyorum. Ben Eskişehirspor'un iki yıl daha bonservisli oyuncusuyum. Kulübüme para kazandırmadan ayrılmayı asla istemem. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda da ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya hazırım" şeklinde konuştu. 

Kendisine güvenenleri mahcup etmemeye çalıştığını ifade eden Özcan, "Eskişehirspor taraftarı bana her zaman destek oldu. Ümraniyespor maçınının son dakikalarında çok net bir gol kaçırdım. Onu gün tepki görürüm diye düşünürken bana daha çok sahip çıktıklarını gördüm.Ben hocam bana her fırsat verdiğinde elimden gelen mücadeleyi sonuna kadar vermeye çalıştım. 34 maçında tamamında aynı heyecanla görevimi yaptım. Buradaki insanlar bana çok güvendi. Bende bana güvenenleri mahcup etmemeye çalıştım" dedi. 

Özcan Fuat Çapa hakkında ise, "Fuat Çapa hocamız ile çok iyi ilişkilerimiz var. Kendisi çok iyi bir hoca. Aynı zamanda çok iyi bir insan. Hem bana hem diğer takım arkadaşlarıma inanılmaz destek oldu. En önemlisi bize sabretti. Bize sürekli destek oldu. Benimle çok yakından ilgilendi. Beni olumlu anlamda çok iyi yönlendirdiğini düşünüyorum. Kendisi bana sürekli kitap okumamı tavsiye ediyordu. Ben de bu sezon sonuna kadar 6 kitap bitirdim. Üst üste maçlar oynayınca daha çok geliştirdim kendimi. Gelen fırsatları iyi değerlendirdim" ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.