MEHMET ÖZCAN: ÇOK SAYIDA TRANSFER HABERİ ÇIKIYOR AMA...

Birçok kulübün radarında olan Eskişehirspor'un yıldızı Mehmet Özcan, Pelin Koç'un sorularını yanıtladı

MEHMET ÖZCAN: ÇOK SAYIDA TRANSFER HABERİ ÇIKIYOR AMA...
27 Nisan 2019 Cumartesi 15:53

Birçok kulübün radarında olan Eskişehirspor'un yıldızı Mehmet Özcan, Pelin Koç'un sorularını yanıtladı. Özcan,forma giymeyi ummadığını aktararak, "Eskişehirspor'da sezon başı forma giyebileceğimi düşünmüyordum. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruluyordu. Transfer yasağı açılamayınca bize görev düştü. Önümüze bir fırsat geldi. Ben ve arkadaşlarımda sonuna kadar savaşıp mücadele etmeye çalıştık. Devre arasında transfer yasağı açılınca çok daha güçlü bir takım haline geldik. Ligin son haftalarına avantajlı giriyoruz. Afyonspor maçını kazanarak daha da rahatlamak istiyoruz" dedi. 

Transfer haberlerine ilişkin ise Özcan, "Hakkımda çok sayıda transfer haberi çıkıyor. Kulağıma sürekli transfer haberimin çıktığına dair bilgiler geliyor. Takip edildiğimi, izlendiğimi biliyorum. Kulübüme gelen resmi bir teklifin olmadığını biliyorum. Her futbolcu adının transfer haberlerinde geçmesinden hoşlanır. Sonuçta güzel bir şey. Sezon sonunda neler yaşanacak bekleyip göreceğiz" ifadesinde bulundu. 

Zamanı geldiğinde A Milli Takım forması giyeceğini aktaran genç oyuncu, "A Milli Takım için henüz erken olduğunu düşünüyorum. 2-3 sezon daha istikrarlı bir şekilde futbolumu geliştirerek oynamaya devam etmem lazım. Zamanı geldiğinde Ay yıldızlı formayı giymeyi çok isterim" diye konuştu. Özcan, "Taraftarlarımıza bana göstermiş oldukları ilgi için çok teşekkür ederim. İyi ki böyle bir taraftara sahibiz. İç saha, dışı saha onlar için çok fark etmiyor. Son maçın son saniyesine kadar bizi destekleyeceklerine eminim. İnşallah önümüzdeki sezon onlara çok daha iyi bir Eskişehirspor izletiriz" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.