MEHMET ÖZCAN BEŞİKTAŞ’A GİTMESİN

Eskişehirspor’un golcü ismi Emre Güral zorlu Ümraniyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

MEHMET ÖZCAN BEŞİKTAŞ’A GİTMESİN
18 Nisan 2019 Perşembe 14:36

Eskişehirspor’un golcü ismi Emre Güral zorlu Ümraniyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Emre, İstanbul’a 3 puan için gittiklerini aktararak, “Ümreniyespor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Osmanlıspor gibi bir takımı deplasmanda yenen bir Eskişehirspor, Ümraniyespor'u da neden yenmesin. Güzel bir seri yakaladık ve devam ettirmek istiyoruz” dedi.

KARİYERİMDE TEKRAR YÜKSELİŞE GEÇMEK İÇİN ESKİŞEHİRSPOR'U SEÇTİM

Kariyerinde yükselişe geçmek için yeniden Eskişehirspor’a geldiğini söyleyen Emre, “Kariyerimde tekrar yükselişe geçmek için Eskişehirspor'u seçtim. Her şey de istediğim gibi gidiyor. Sezon sonunda nasıl bir karar alırım henüz düşünmedim. 1 yıl daha sözleşmem daha var. Şu anda tamamen Eskişehirspor'a katkı sağlamaya odaklanmış durumdayım” diye konuştu.

AVRUPA'DA LİLLE GİBİ TAKIMLARDA FORMA GİYMESİNİ İSTERİM

Bu sezon ortaya koyduğu performansla yerli ve yabancı pek çok takımın radarında olan Mehmet Özcan’a da tavsiyelerde bulunan golcü oyuncu, “Mehmet Özcan çok mütevazi bir futbolcu. Önemli bir yetenek. Emre abisi olarak Beşiktaş'a gitmesinden ziyade Avrupa'da Lille gibi takımlarda forma giymesini isterim. Orada kendisini daha çok geliştirebilir ve çok daha iyi yerlere gelebilir” ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.