MAZBATA HAZIR, YÖNETİM HEMEN GÖREVE BAŞLAYACAK

Eskişehirspor kurucu üyesi ve Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter, zaman kaybını önlemek için yeni oluşacak yönetimin mazbatasını şimdiden hazırladıklarını ve bu gece kendilerine vereceklerini söyledi.

MAZBATA HAZIR, YÖNETİM HEMEN GÖREVE BAŞLAYACAK
13 Temmuz 2017 Perşembe 15:19


Eskişehirspor Divan Kurulu, tesislerde yaptığı basın açıklamasında yeni oluşacak yönetime başarılar diledi. Eskişehirspor’un zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken kurucu üye ve Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter, “Sayın Bakanımıza Divan Heyeti ve Eskişehirspor Camiası olarak çok teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor bugün tekrar büyük bir camia olduğunu kanıtlayacağı gündür. Hangi krizin içinde olursa olsun bunlardan çıkacak bir camia anlayışına sahiptir.” dedi.


Eskişehirspor’u daha ileri götürecek bir yönetim kurulu oluşturulduğunu söyleyen Begiter, “Eskişehirspor çok büyük bir imtihan verdi. Büyük bir tasarruf, işbirliği, özveri sağlandı. Taraftarından personelimize kadar bir birlik sağlandı. Biz çok mutluyuz bunun için. Yeni yönetime bugün kulübü teslim edeceğiz. Mazbatamızı hazırladık. Bu akşam vereceğiz ve yönetim hemen göreve başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Kulübün bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmaması için Yüksek Divan Kurulu’nu etkin hale getireceklerini ifade eden Begiter şöyle devam etti: “Eskişehirspor zaman zaman kayyıma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Biz Divan heyeti olarak bunu engelledik. Bugün tersi olsaydı B planımız vardı. Hiçbir zaman kulübü kayyıma bırakmayız. Kulüp bir daha böyle bir krize maruz kalmaması için Yüksek Divan Kurulu devreye girecek. 82 Yüksek Divan Kurulu üyesi ile bir araya geleceğiz. Bir diğer gündem ise transfer yasağının kalkması. Yeni yönetim bu sorunları bir an önce aşmasını ümit ediyorum. İnşallah her şey Eskişehirspor için olacak. Yeni gelecek yönetim şimdiden hayırlı olsun.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.