KURT: KİM SEÇİLİRSE DESTEKÇİSİ OLURUZ

Ertelenen Eskişehirspor Kongresi’nde açıklamalarda bulunan Başkan Kurt, seçilecek her yönetime destek vereceklerini belirterek “Kimse AKP forması giyip, Eskişehirsporluluk yapmasın” dedi.

KURT: KİM SEÇİLİRSE DESTEKÇİSİ OLURUZ
23 Mayıs 2019 Perşembe 16:28

Eskişehirspor’un yanlışı veya eksiğinin kongrelerin ertelenmesi olduğunu belirten Kurt, “Beklenen sonuç çoğunluğun olmayacağını herkes biliyor. Eskişehirspor’un eksiği ya da yanlışı burada 900 civarında delege var. 100 delege burada diğerleri gelmemiş. “Kongre olsun” diyenler burayı doldurmalıydı. Kongre dediniz yönetim yapıyor. Son güne kalacak. Şimdi yapılacak kongrede tesadüfen bir yönetim oluşturulacak.  O arada elimizde 3-5 iyi futbolcu boşa çıkacak. Şuanda kulüp sahipsiz. Futbolcu “ben gitmek istemiyorum” dese bile kimle muhatap olacak, o belli değil” dedi.

Eskişehirspor’a destek vereceklerini belirten Kurt, “Biz Eskişehirspor taraftarıyız. Yönetim de kim olursa olsun destek oluruz. Fakat,  bu sene kırmızı çizgimizi koyduk bize AKP forması giyip Eskişehirsporluluk yapmayacaklar. 200 kişilik delegenin katıldığı kongrede seçilenler, AKP borazanlığı yapmasınlar. Yaparlarsa biz yokuz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.