KUPAYI ESKİŞEHİR'E GETİRMEK İSTİYORUZ

Erkekler Hentbol Türkiye Kupasında finale yükselen Selkaspor'da final maçı öncesinde takım moral yemeğinde bir araya geldi.

KUPAYI ESKİŞEHİR'E GETİRMEK İSTİYORUZ
14 Mayıs 2019 Salı 12:17

Erkekler Hentbol Türkiye Kupasında finale yükselen Selkaspor'da final maçı öncesinde takım moral yemeğinde bir araya geldi. İftar programı ve moral yemeği olarak düzenlenen organizasyona Selkaspor Kulüp Başkanı Mert Kaya, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncular ve Eskişehir spor basınının önemli isimleri katıldı.

Yemekte final maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Selkaspor Başkanı Mert Kaya; "Artık sezon sonuna geldik. Yoğun bir sezonu geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ligde oynayacağımız Göztepe maçı ile lig sona erecek. Avrupa Kupaları hedefimizi başardık. Avrupa önümüzdeki sezonda da yine Eskişehir'e gelecek. Kupa hedefimiz konusunda finale kadar yükseldik. İzmir'de Beşiktaş ile final maçında karşılaşacağız. Son bir 60 dakikamız kaldı. Ben takımımıza güveniyorum. Güçlerini biliyorum. Çok iyi çalıştıklarını ve hazırlandıklarını biliyorum. Oyuncularımıza ve antrenörlerimize sonuna kadar güveniyorum. Taraftar desteği ile Beşiktaş'ı İzmir'de yenebiliriz. İyi bir mücadele örneği göstererek bu maçı kazanmak ve Türkiye Kupası'nı da Eskişehir'e getirmek istiyoruz" dedi.

Selkaspor Başantrenörü Okan Hulusi Halay ise "Geçtiğimiz haftayı çok olumlu bir şekilde değerlendirdik. Ufak tefek sakatlıklarımız ve hasta olan oyuncularımız vardı. Bu sakatlık ve hastalıkları da atlatmayı başardık. Artık tek amacımız Kupayı Eskişehir'e getirmek. Beşiktaş'a karşı galip gelmek kolay değil. Ancak Selkaspor bunu başarabilecek bir takım. Tüm oyuncularımız maça iyi hazırlanıyor. Bu takım o kupayı Eskişehir'e getirebilmek için sonuna kadar mücadele edecek, son topa kadar savaşacak bir takım. Eskişehir'de hentbole karşı inanılmaz bir sevgi var. Bizi her maç desteklemeye çalışıyorlar. Biz de elimizden geldiğince onları mahcup etmemeye çalışıyoruz. Final maçı İzmir'de oynanacak. Ben taraftarlarımızın o salonu dolduracağına eminim. Onlarında desteği ile Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz " açıklamalarında bulundu.

Selkaspor'un tecrübeli file bekçisi İbrahim Demir'de kupayı kazanarak Eskişehir'e getirmek istediklerini söyledi. İbrahim Demir açıklamalarında, " Beşiktaş çok iyi bir takım. Bende o takımda yıllarca forma giydim ve şampiyonluklar yaşadım. Biz onlardan daha çok bu kupayı kazanmak istiyoruz. Final maçlarının çok da favorisi olmaz. Daha çok isteyen, daha çok savaşan ve gelen şansları daha iyi değerlendiren taraf kupayı alır. Takımda moral motivasyonu çok üst seviyede. Final maçı oynamak da çok kıymetli ancak bu güzel kente bir kupa getirmeyi çok istiyoruz. Selkaspor gelecek adına çok olumlu işlere imza atarken bu kupa gelirse çok daha güzel olur. Taraftarımızın bize gösterdiği desteğe bir teşekkür olması için, koca bir sezonun emeklerini taçlandırılması için bu kupayı kazanmayı çok istiyoruz."

Selkaspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Yiğit Eröz'de final maçı öncesinde duygularını paylaştı. 30 yaşındaki oyuncu, "Final maçına çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş favori olarak gösteriliyor ancak biz böyle düşünmüyoruz. Biz bu kupayı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız. Taraftarımız tribünde olduğu zaman biz çok daha etkili bir performans sergiliyoruz. Bize pozitif bir enerji veriyorlar. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Final maçında da tribünde olacak tüm taraftarlarımıza, maça gelemeyip duaları ile yanımızda olan tüm sevenlerimize şimdiden teşekkür etmek istiyorum" dedi.

15 Mayıs Çarşamba günü saat 18:00'de başlayacak mücadele İzmir Celal Atik spor salonunda oynanacak. Selkaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan final müsabakası Türksat uydusundan ve birçok dijital yayın platformundan yayın yapan Çay TV'den ve Kanal26'dan canlı olarak yayınlanacak.


Etiketler; #selkaspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.